Friday, July 30, 2021

Eastern Time: || Central Time: || Moutain Time: || Pacific Time:

Search Topic:
Advanced Search
sentino108
Master Sergeant
Posts: 13
Posted on Thu Jun 17, 2021 3:16 am

Image

Laat je oren spreken met deze paarse solitaire oorringen. Met de hand afgewerkt in Pandora Earrings Dames (unieke metaalmix verguld in 14k roségoud), elke cirkel is voorzien van een koninklijke paarse steen. Combineer deze oorbellen met gekleurde ringen versierd met stenen voor een look vol persoonlijkheid. Als subtiliteit meer jouw sfeer is, combineer ze dan met een basic Pandora Rose ™ -armband voor een vleugje paars.

Toon je liefde voor mooie, met de hand afgewerkte sieraden met deze gepolijste kroonoorknopjes. Ze zijn gemaakt van sterling zilver en hebben het iconische en geliefde Pandora Earrings Heren Crown O-symbool en kleine gravures van het Pandora-logo langs hun omtrek. De direct herkenbare vorm van de Pandora Earrings Goedkoop is een stijlvolle toevoeging voor die dagen dat je je minimaal voelt met je sieraden, maar toch iets speciaals op je oren wilt dragen om je hele look af te maken.

Breng een sprankeling aan de roze sprankelende oorknopjes met kroon. Deze delicate knopen zijn met de hand afgewerkt in Pandora Earrings Nederland (unieke mix van 14k rose vergulde metalen) en zijn geïnspireerd op het kroondetail in het Pandora Crown O-monogram. Elk van de twee blush roze kristallen zit in een frame dat op een kroon lijkt. Draag ze met andere met de hand afgewerkte stukken in Pandora Rose™ voor een queen-sized look.

Powered By: Bluethrust Clan Scripts v4 - Rocky Ice Theme
© Copyright 2021 BMF Gaming Network